Tarieven & Vergoedingen

Vergoedingen Runningtherapie

In veel gevallen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor Runningtherapie.

Zorgverzekering
Hylke Spijkerman – Beweeg je Brein Fit! is aangesloten bij de Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland (BRTN) en geregistreerd als Runningtherapeut. Een aantal zorgverzekeringen vergoeden Runningtherapie daarom gedeeltelijk.

Uitkeringsinstantie UWV
Runningtherapie past in een re-integratie en herstel proces. Via een individuele re-integratie overeenkomst kan het UWV een budget reserveren om het traject geheel of gedeeltelijk te bekostigen.

Werkgever
Runningtherapie past in een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) of een re-integratietraject. De aanvraag kan bij de werkgever of bedrijfsarts gedaan worden.

Persoonsgebonden Budget (PGB)
Runningtherapie en Bewegen op Maat kan geheel bekostigd worden met PGB. Dit valt onder de aanduiding ‘’activerende begeleiding’’. Mocht je nog geen PGB ontvangen, maar er wel voor in aanmerking komen, dan is dit aan te vragen via de gemeente.

één of twee keer per week - twaalf weken lang

Complete Trajecten

EUR831,25
5% korting

Eén keer per week - 12 weken

  • Dit pakket is inclusief Intakegesprek, 12 individuele sessies (één begeleide sessies per week), een voor- en na meting en eindevaluatie
EUR1462,50
10% korting

Twee keer per week - 12 weken

  • Dit pakket is inclusief Intakegesprek, 24 individuele sessies (twee begeleide sessies per week), een voor- en na meting en eindevaluatie
Losse tarieven

Intakegesprek
60 minuten
€ 62,50

Individuele sessie
60 minuten
€ 62,50

Groepssessie
75 minuten
Minimaal drie deelnemers en maximaal vier deelnemers
€ 42,50

Eindevaluatie
60 minuten
€ 62,50

Overige voorwaarden

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW, voorbereiding- en uitwerking tijd, exclusief eventuele reistijd en kosten.

Indien je verhinderd bent, maken we een nieuwe afspraak. Afmelden dien je minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail te doen, kosten worden anders in rekening gebracht.

hylke@beweegjebreinfit.nl